Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky …Snažíme s přítelem půl roku o miminko a pořád nic.Dostala jsem od gyn.Clostilbegyt tak doufám že mi to pomůže…Jinak Všem držím palce…Mončičák
Ahoj,já můžu potvrdit,že clostík opravdu funguje. Nám se to povedlo druhý měsíc užívání. Taky se to povedlo po roce a půl. Po roce jsem vymněnila lékaře,protože ten první se mnou nehodlal nic dělat,prý je všechno normální a srovná se! Nová doktorka mi hned udělala hormonální rozbor a věděla hned druhý měsíc kde je problém.
Tak držím palce,určitě to vyjde. Pomohlo to opravdu hodně holkám. Doufám,že tu za chvilku uvidím těhu metřík
.
Držím palečky a ať jsou brzo //
![]()
My jsme se snažili taky cca 1,5 roku a otěhotněla jsem hned první měsíc po užívání Clostíku, ale asi nám pomohla trošičku i IUI, ale reakce na Clostík byla úžasná.
Ahojky holky,my se s manželem snažíme o miminko už přes rok.Před měsícem poslala doktorka manžela na spermiogram a mě na hormonální vyšetření a oba jsme měly výsledky v pořádku.Ted mi doktorka dala clostilbegyt,ale musím ho brát až třetí den menstruace a to bude až tak kolem 10.listopadu.Potom budu muset jít 12 den cyklu na ultrazvuk.Už mě to čekání vůbec nebaví,ale když jsem četla vaše zkušenosti s ním tak mám o trochu optimističtější náladu a snad se to už povede.
Jáňo - určitě budeš mít dobrou reakci a brzo najdeš //
![]()
Budete mít samosnaženíčko nebo půjdeš na IUI?
Monči - tak cooooo???
Ahojky Verčo,děuji za podporu.Budeme se snažit zatím samy.Doktorka říkala,že bysme to s clostilbegytem zkusily třikrát a pokud nic tak bych musela na laparoskopii na průchodnost vejcovodů,ale říkala,že se to s ním většinou povede napoprvý,tak uvidíme.
Ahoj holky taky začínám brát teď clostík, máte s ním dobré zkušenosti ?
Míša
ahoj Holky, tak jsem si přečetla Vaše názory a brečím tu jak želva. Doktorka mi ho ted také dala. Před rokem jsem měla zamlklé těhotenství, a ted mám nějak rozhozený cyklus, nejspíš, tak uvidíme,měla jsem z toho strach -hormony - ale ted, když jsem si to přečetla tak mě to opravdu potěšil a už se tak nebojím. díky ![]()
Ahoj ŽELŽO, všechno dobře dopadne,uvidíš. Brzy tu budeš psát,že jsi měla na testu //
. Tohle skvělá věc-ten clostík
.
Držím palce.
Ahoj holky,
i já užívám Clostík. Díky jemu máme 26 měsíčného chlapečka a snažíme se o druhé děťátko. Užívám ho po 3 letech první měsíc jednu tabletu, ale na ultrazvuku dominantní folikul nebyl. Tak to vypadá, že mi doktorka zvýší dávku a uvidíme, zda se zadaří.
Teď ještě řeším jak je to s mateřskou a rodičovskou dovolenou u druhého dítěte.od kamarádek jsem slyšela, že pokud se druhé dítě nenarodí do 3 let věku prvního dítěte, tak nemám nárok na mateřskou dovolenou a na rodičovskou dovču automaticky nastoupím na 4 roky. Nemáte někdo zkušenosti? Moc děkuji a moc všechny zdravím. Ahoj Jane.K.
ahoj Libuško, tak za týden by měla přijít menstruace, tak uvidím, snad nepřijde. Nicméně mě bolí v podbřišku už 5 dnů, ale je to nějaký 17,18,19 den, že bych měla ovulaci později? Nevím, tak uvidím, jsem zvědavá. Moc díky za povzbuzení ![]()
Ako tie prispevky citam tak mi je do placu, mi sa snazime mat miminko uz 2roky a nic.Vcera mi moj lekar predpisal clostil, mam ho zacat uzivat v posledny den menstruacie az 5 dni po sebe 2 krat denne. dufam ze to zabere lebo ja uz stracam aj tu poslednu nadej.Toje strasne ked kazdy mesiac sa ceka kym dojde menzes ,a predsa len dojde. ![]()
Ahoj taky se snažíme 2roky a taky nic.už mám napsaný Clostík.tak v unoru ho začnu brát 1tabletu denne.tak uvidime kež kdyby zabral.
Ahoj holky, my se snažíme přes půl roku, nyní mám 2. měsíc předepsany clostík a čekáme, zda to klaplo či ne, jinak pokud to neklapne ani příští měsíc, tak mě čeká laparka průchodnosti vejcovodu:( hormon.profil mám ok, manžel spermiogram taky, nevíme kde je problem:( držím všem pěsti!
Ahoj holky,
závidím vám:-) Samozřejmě v dobrém. Po třech měsících užívání Clostíku mi objevili dvě 10 cm cysty, na každém vaječníku jednu, takže okamžitě vysadit a teď nás čeká umělé. Problém nenašli nikde žádný, ale neztrácíme naději. Všm vám to moc přeji, hodně štěstí:-)))