Clostibegyt

• Fotoalbum (51)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.10.09 17:53

Clostibegyt

Ahojte holky …Snažíme s přítelem půl roku o miminko a pořád nic.Dostala jsem od gyn.Clostilbegyt tak doufám že mi to pomůže…Jinak Všem držím palce…Mončičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1709
11.10.09 19:43

Ahoj,já můžu potvrdit,že clostík opravdu funguje. Nám se to povedlo druhý měsíc užívání. Taky se to povedlo po roce a půl. Po roce jsem vymněnila lékaře,protože ten první se mnou nehodlal nic dělat,prý je všechno normální a srovná se! Nová doktorka mi hned udělala hormonální rozbor a věděla hned druhý měsíc kde je problém.
Tak držím palce,určitě to vyjde. Pomohlo to opravdu hodně holkám. Doufám,že tu za chvilku uvidím těhu metřík :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.10.09 19:46

Držím palečky a ať jsou brzo // :wink: :wink: :wink:

My jsme se snažili taky cca 1,5 roku a otěhotněla jsem hned první měsíc po užívání Clostíku, ale asi nám pomohla trošičku i IUI, ale reakce na Clostík byla úžasná.

• Citovat
  • Upravit
15
20.10.09 18:36

Ahojky holky,my se s manželem snažíme o miminko už přes rok.Před měsícem poslala doktorka manžela na spermiogram a mě na hormonální vyšetření a oba jsme měly výsledky v pořádku.Ted mi doktorka dala clostilbegyt,ale musím ho brát až třetí den menstruace a to bude až tak kolem 10.listopadu.Potom budu muset jít 12 den cyklu na ultrazvuk.Už mě to čekání vůbec nebaví,ale když jsem četla vaše zkušenosti s ním tak mám o trochu optimističtější náladu a snad se to už povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
20.10.09 18:50

Jáňo - určitě budeš mít dobrou reakci a brzo najdeš // :wink: :wink: :wink:
Budete mít samosnaženíčko nebo půjdeš na IUI?

Monči - tak cooooo???

• Citovat
  • Upravit
15
20.10.09 19:35

Ahojky Verčo,děuji za podporu.Budeme se snažit zatím samy.Doktorka říkala,že bysme to s clostilbegytem zkusily třikrát a pokud nic tak bych musela na laparoskopii na průchodnost vejcovodů,ale říkala,že se to s ním většinou povede napoprvý,tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.10.09 13:18

Ahoj holky taky začínám brát teď clostík, máte s ním dobré zkušenosti ?

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
želža
6.11.09 17:53

ahoj Holky, tak jsem si přečetla Vaše názory a brečím tu jak želva. Doktorka mi ho ted také dala. Před rokem jsem měla zamlklé těhotenství, a ted mám nějak rozhozený cyklus, nejspíš, tak uvidíme,měla jsem z toho strach -hormony - ale ted, když jsem si to přečetla tak mě to opravdu potěšil a už se tak nebojím. díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1709
6.11.09 18:03

Ahoj ŽELŽO, všechno dobře dopadne,uvidíš. Brzy tu budeš psát,že jsi měla na testu // :palec: . Tohle skvělá věc-ten clostík :pankac: .
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jane.KK.
8.11.09 21:56

nováček

Ahoj holky,
i já užívám Clostík. Díky jemu máme 26 měsíčného chlapečka a snažíme se o druhé děťátko. Užívám ho po 3 letech první měsíc jednu tabletu, ale na ultrazvuku dominantní folikul nebyl. Tak to vypadá, že mi doktorka zvýší dávku a uvidíme, zda se zadaří.
Teď ještě řeším jak je to s mateřskou a rodičovskou dovolenou u druhého dítěte.od kamarádek jsem slyšela, že pokud se druhé dítě nenarodí do 3 let věku prvního dítěte, tak nemám nárok na mateřskou dovolenou a na rodičovskou dovču automaticky nastoupím na 4 roky. Nemáte někdo zkušenosti? Moc děkuji a moc všechny zdravím. Ahoj Jane.K.

• Citovat
  • Upravit
želža
24.11.09 20:21

ahoj Libuško, tak za týden by měla přijít menstruace, tak uvidím, snad nepřijde. Nicméně mě bolí v podbřišku už 5 dnů, ale je to nějaký 17,18,19 den, že bych měla ovulaci později? Nevím, tak uvidím, jsem zvědavá. Moc díky za povzbuzení :-D

• Citovat
  • Upravit
merry26
19.1.12 12:42

ahojte

Ako tie prispevky citam tak mi je do placu, mi sa snazime mat miminko uz 2roky a nic.Vcera mi moj lekar predpisal clostil, mam ho zacat uzivat v posledny den menstruacie az 5 dni po sebe 2 krat denne. dufam ze to zabere lebo ja uz stracam aj tu poslednu nadej.Toje strasne ked kazdy mesiac sa ceka kym dojde menzes ,a predsa len dojde. :,(

• Citovat
  • Upravit
erika11
19.1.12 16:05

Ahoj taky se snažíme 2roky a taky nic.už mám napsaný Clostík.tak v unoru ho začnu brát 1tabletu denne.tak uvidime kež kdyby zabral.

• Citovat
  • Upravit
348
19.1.12 18:07

Ahoj holky, my se snažíme přes půl roku, nyní mám 2. měsíc předepsany clostík a čekáme, zda to klaplo či ne, jinak pokud to neklapne ani příští měsíc, tak mě čeká laparka průchodnosti vejcovodu:( hormon.profil mám ok, manžel spermiogram taky, nevíme kde je problem:( držím všem pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.1.12 19:29

Ahoj holky,
závidím vám:-) Samozřejmě v dobrém. Po třech měsících užívání Clostíku mi objevili dvě 10 cm cysty, na každém vaječníku jednu, takže okamžitě vysadit a teď nás čeká umělé. Problém nenašli nikde žádný, ale neztrácíme naději. Všm vám to moc přeji, hodně štěstí:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí