Jane slalom - lůžko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
1.10.05 22:44

Jane slalom - lůžko

Ahoj maminky, v prosinci čekám miminko. Moc se mi líbí kočárek Jane Slalom , ale pořád se nemůžu vyrovnat s velikostí lůžka, kterou jsem někde vyčetla 73×30 cm. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Nedovedu si představit, jak se miminko na takové ploše mačká ve fusáčku až do jara. Za vaše připomínky budu vděčná, už jsem z tématu kočárek poměrně vyřízená! Děkuji, věra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
2.10.05 10:03

Ahoj Věrko,

my máme kočárek Jané s lůžkem Slalom. Bohužel mám ale dubnové miminko, takže s fusakem v lůžku zkušenosti nemám a asi ani mít nebudu, protože počítám, že tak v říjnu/listopadu půjde Aleš už do sporťáku. Je fakt, že korbička je celkem úzká, ale Aldovi to nějak výrazně nevadí. Stejně má ruce většinou kolem hlavy :-/. Já myslím, že min 4m by se tam mimčo i s fusakem vejít mohlo. Aleš měl v 5m asi 65cm a na délku má ještě tak 10cm, na šířku je to už horší (7,3kg). S fusakem bych to už moc neviděla. Ale myslím, že pokud nebude opravdu tuhá zima, tak v březnu už by mimčo mohlo být třeba jen zabalený v teplé dece (např. španělské) a to se vejde min do těch 5-6m (pokud nebudeš mít mohutné miminko :-) ).

Hodně štěstí s výběrem kočárku - je to opruz, ale s Jané jsem spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
2.10.05 11:54

Ahoj Věro,

náš Davídek se narodil v červenci a doufám, že začátek zimy v korbičce Jané a ve fusaku zvládneme. Jenže náš malý je dlouhán (ve 3 měsících má 65 cm), takže my z kočáru vyrosteme spíš na délku :(

Pokud čekáš miminko v prosinci, tak neměj strach, do korbičky se určitě vleze :D Počítej, že Ti miminko v kočárku a fusaku vydrží nejmíň do března či dubna. Pak bude stačit už jen deka.
Tento kočárek má totiž tu výhodu, že má plastovou vanu a v kombinaci se slídou určitě neprofoukne. A korbička se stříškou je pěkně uzavřená (na rozdíl třeba od Quinny), takže tam opravdu nefouká. :wink:

Takže Jané Slalom můžu jen doporučit.
Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
2.10.05 21:50

Ahojky,
taky máme slaloma, ale loni jezdila malá ještě v X-landru.
Narodila se v prosinci a X-Lander má myslím ještě menší korbičku než Jane. Vešla se tam perfektně. Kolikrát jsem v těch zimách dala i dva fusaky. Bylo jí tam moc prima a prospala v kočáru i víc jak 4 hodiny:-) (kde jsou ty časy).
Postupně s teplem vrstvy mizí a mimčo může růst:-)))
Albi + Anika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.05 22:12

Albi a proč jste x-landera vyměnili? Přemýšlíme o něm…

• Citovat
  • Upravit
3025
2.10.05 22:13

To jsem byla já, odhlásilo mě to 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.10.05 11:01

Irucho, jednak jsem chtěla lehčí kočár, ale ne golfky, nějak jsem ulítlá na velký nafukovací kola:-) A taky jsem zjistila, že ruční brzda je ruční brzda. Měla jsem X3 čtyřkolku a t jí nemá. No a nakonec musím říct, že trojkolka je fakt trojkolka. Když se člověk naučí jezdit na eskalátorech, je to fakt pohoda. Úžasná manipulce. I v terénu. Takže jestli jdete do tříkolky, nevidím v tom problém:-)
A čtyřkolka taky není špatná, to ani náhodou, jen mně prostě sedí trojkolka.
Pokud bys chtěla vedět víc o té 4kolce, pošlu SZ.
Albi+Anika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.10.05 11:13

Takže myslíš, že mám jít radši rovnou do Jané :D ? Rozhoduju se mezi těma dvouma, x-lander je zkrátka levnější. Mám vybranej ten XA - sice 4kolka, ale s natáčečíma předníma kolečkama.
Ale Jané je Jané, viď? Navíc teď ho mají v akci na www.kocarky.com za 19 000 sakumprásk s korbičkou i autosedačkou.
Jenže na nás je jaksi ještě brzo - jsem v 10tt :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.10.05 11:46

Tak na to napíšu jedno: nešetřit! Zvlášť, jestli bude brzo druhý:-)))
Nám se to nevyplatilo, Anice je 10m a má druhej kočár:-)
Jo a ty zatáčecí přední kola jsou docela dobrý, ale jen docela:-( Dost se sjíždí protože zatáčí velmi ztuha. Fakt musíš zabrat! Neni to jako u ICoo třeba nebo Maxi Taxi.
Toť můj názor. Pokud jen trochu uvažuješ o Jane, tak do něj. Já jsem strašně spokojená. Jo, pár nevýhod to má, třeba koš a kratší rukojeť, ale jinak je to bomba. Jde o to, co oželíš a co prostě ne:-)
Dobrou volbu přeje Albi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.10.05 17:41

Díky Albi za rady, mně se ten Jané stejně líbí víc. A takhle si to aspoň odůvodnim :D . Akorát se mi víc líbí ty barvy loňských modelů, tak snad mi je do Vánoc nevyprodají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
3.10.05 18:00

Hihi, taky se mi víc líbily ty barvy z loňska:-) Ale nakonec máme ten novej červenej. Nechtěla jsem kupovat rovnou korbu, to až budem čekat druháčka a to bude tak za půl roku:-)
No, něco mají ty nové lepší, něco horší:-) Tak jestli budete kupovat celý set, můžete si vybrat kterou kolekci i barvičku:-)
No a jasně že do něj jděte!:-)
 A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.10.05 23:01

Asi že jo, ještě jednou díky! Manžel bude mít radost, 20 litříků bude pryč ani se nestihne rozkoukat :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.05 23:59

Ahojky,
jezdim s Jane a nemuzu si ho vynachvalit. Nemam sice Slalom, ale sourozenecky kocarek Powertwin, ale je to taky trikolka. I kdyz mi srdce krvacelo, kdyz jsem ho platila, nemenila bych. Jezdi vazne skvele i kdyz s obema detma vazi skoro pul metraku. Diky nemu jsem naprosto sobestacna a neni pro me se dvema detma a se psem problem ani MHD - takze naprosta spokojnost.
Pokud pro tebe neni cena nejvetsi prekazkou, nevahej.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.10.05 00:23

Ahojky,
my sice nemame Jane, ale Quinny Speedy SX no urcite by som isla do kocarky ktory ma predne kolo otocne o 360'. Mozem to porovnat. Kamoska ma X-Lander s tym natacavym koleckom a s nasim sa jazdi omnoho lepsie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
4.10.05 08:05

Ahoj,

taky máme Jané (Powertrack) a jsme s ním nadmíru spokojeni. Vojtíšek má 4m (je dlouhán 70cm a přes 7kg), ale myslím si, že se tam vleze i s fusakem. Stále má nějakou rezervu, no i když není nijak velká. Pokud by se měl mačkat, tak asi přesedláme do sporťáku, tam by už mohl jezdit od 1/2 roku (listopad). Jané jsme si pořídili i s autosedačkou a sporťákem a musím říct, že jsme v létě tu autosedačku pořádně vyvětrali. A to otočné kolo o 360 st. je prostě k nezaplacení, teď v tom deštivém počasí mi nedělá problém ukočírovat jej jednou rukou (vůbec nelituji těch peněz co jsme za něj dali). Souhlasím s Pettou, plastová korbička je na zimu ideální.

Pa Lois a Vojtíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky