Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte prosím někdo zkušenost s nánožníkem pro Powertrack od Jane ? Zkoušeli jsme nánožník Universal od firmy Emitex, ale ten dosahuje malému téměř až ke krku, takže to není to pravé ořechové. Existuje ještě nějaký jiný? Hodně maminek teď jezdí s Powertrackem, snad mi poradí, jak tento problém vyřešit. Díky. ![]()
Možná zkus originál Jané nánožník na Slalom. Máme ho a není tam napsáno, že by to bylo jen na Slalom, třeba se dá použít i na Powertrack ![]()
Petta
Už jsme ho zkoušeli, ale bohužel není kde ho uchytit. Vymýšleli jsme, jak to vyřešit, ale ve finále stejně na kočárku v podstatě plandal. Ale i tak díky. ![]()
Ahoj,
máme nánožník na slalom, ale kočárek powertrack. Konzultovala jsem to v obchodě a řekli mi, že je lepší, než emitex. je celkem dobře polstrovaný. Máme přidělaná na těch očkách na konstrukci, co se za ně sundavaly adaptéry na hlubokou korbu popruh do očka a na něm patenty - na to se to přichytí nahoře. Dole jsme narazili patenty na nánožník a ta samá očka z popruhů na batoh přidělali na rám a na to zas patenty - protikus - nánožník je tedy chycen na 4 bodech - pořizovací cena v opravně na tašky, kde nám to vyrobili byla stovka a super to drží. Doma se to tluče špatně, jsou to veliké patenty. Máme powertrack barva titanium a nánořník na slalom červený a vypadá to dobře a hlavně do něj teď tak nefouká. Investice vůbec nelituju. Vše drží, dělali to profíci. Ale možná máte šikovného tatínka a taky to zmákne.
Zdravíme
Pihule + Honzík