Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Implast Bolder?
Přidejte zkušenost s Implast BolderTaky nemám zkušenost, ale ty potahy jsou nádherné!
Pastva pro oči: http://www.e-wozki.pl/…p//index.php?…
Jinak už ho nabízí Kočárky Daniela - www.kocarky.cz
Sisi
Ahoj, je to nova modifikace kocarku Volant. Podvozek maji stejny. Kdyz tak kouknete do diskuze o Volantu-ja jsem s nim max. spokojena
mám taky volant od implastu a max mi vyhovuje, ale barvy bolderu aaaach ![]()
mě se taky ty květinky líbí, kolik stojí, jaká je výbava a jaké má rozměry ?
cena 11-12tis. , vnitřní rozměry korbičky 80×32,
mohli by ste mi napisat jeho rozmery, sirku a dlzku kocika, ci mi vojde do vytahu.
Dakujem
tak několik, snad dostačujících údajů :
korba : 80 cm délka, 37 cm šířka, 20cm hloubka
kočárek celkem : 95 cm délka, 65 cm šířka, 120 cm výška po vrch korby
kočárek složený ( bez korby ) : 102 cm délka, 65 šířka, 55 cm výška
kočárek složený bez kol : 86 cm délka, 61 cm šířka, 36cm výška
průměr kol : přední - 26 cm , zadní - 31cm
sporťák : šířka - 33 cm, záda - 42cm, sedátko - 29 cm , podnožník - 24 cm
rukojeť se dá nastavit do výšky cca 65 - 120 cm
Napíšu své dojmy z kočárku Implast Bolder:
první dojem z fotek na netu - super. Krásné barvy, zajímavý design.
Ve skutečnosti na prodejně - na první pohled vše „šité horkou jehlou“. Potahové látky nekvalitní a levné, trčící nitě nejsou výjimkou. Polohování zádíček v hluboké korbě - příšerný systém, 100 let za opicema. Pěkná syté barvičky zřejmě dlouho nevydrží…
Podvozek ještě horší - viditelné sváry, odpružení se reguluje obyčejnou velkou matkou, která je našroubovana nad pružinou každého kola, vypadá to děsně. Podpěrka pro nohy - kus tzv. slzičkového fabrikového plechu. Nic moc ovladatelnost a systém přichycení korby/sportovní sedačky/autosedačky pomocí malých plastových úchytek dosti nedůvěryhodný.
Na první pohled levný kočárek, který by se měl podle mě pohybovat tak cca kolem 4-5 tisíc Kč. Za 12 tisíc docela mazec…
Ahojte, viděly jste už někdy tento kočárek, víte o něm něco - www.kocarky.medplus.cz