Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já myslím, že na kojení to vliv mít nebude, jen poteče mléko z více dírek. A beztak to bude mimču do pusinky ![]()
Já myslím, že vliv na kojení to mít nebude.
Ta tekutina co ti vytéká je mlezivo…tvoří se už v těhotenství a obvykle to znamená, že budeš mít bez problémů nástup laktace (i když pravidlo to není). Znamená to, že se prsní žlázy připravují na kojení…to mlezivo mimino pije tři dny po porodu.
Bud klidná. Všechno bude OK, není důvod aby nebylo…
jo… mléko při kojení vytáká z bradavek z více dírek…takže jedna na víc… ![]()
Tak snad potom ta laktace bude dobrá.
Jedná se mi spíš o to , snad to dobře popíšu : asi 0,5cm od bradavky mám zleva i zprava dírku od vpichu kde byla naušnice. Levá dírka neteče, je asi zarostlá. Jenže z právé mi teče a to mám i pocit, že víc než z bradavky. Aby mi to nedělalo při kojení problémy a neteklo to dírkou víc než bradavkou. Mám i tu bradavku od vpichu trochu špatnější. Určitě není vpáčená, ale je míň vystouplá než bradavka na levém prsu. Reaguje ale když ji trochu podráždím nebo zkusím přiložit něco studeného. Myslíte že by to nemělo dělat problém při kojení? ![]()
Myslím, že vážně ne. Pokud takhle reaguje a vzpřímí se ti na tyhle podněty, tak snad ne. Držím palce, ať je všechno ok
Beztak to zjistíš až se miminko narodí, tak se s tím netrap ![]()
Ahoj, opravdu to nevadí
Já teda bradavku propíchlou nemám, ale když jsem byla těhu a šla si do salonu nechat vyměnit naušnici v pupiku za silikonový vlasec,tak jsme se s piercerem bavili na téma propíchnuté bradavky + kojení a říkal, že nezná případ, kdy by to dělalo problémy.
Jé Pehot, to mě ani nenapaslo jít si to takhle vyměnit. Ten vlasec ti nevadil? Měla bych strach, aby mi to neroztrhlo pupík, kdybych za něco chytla. Já naušnici vyndala v šestým měsíci, kdy už mi bylo nějak vidět bříško. Dirka naštěstí nezarostla, ani se nehnula ![]()
janinkaz - no já se právě bála, aby mi ta dírka nezarostla, tak jsem na netu trochu zapátrala, a zjistila jsem, že pro těhule existuje silikonová varianta piercingu.Tak jsem hned naklusla do salonu,ale zrovna je neměli,tak jsme pokecali a žemi ten „vlasec“ objednaj. No, nakonec jsem se na to vyflákla, někdy v půlce 6. měsíce jsem náušnici bez náhrady vytáhla a po příchodu z porodnice jsem jí tam zas uplně bez problémů vrátila. Dírka je pořád stejná, zato to břicho jaksi neni co bývalo
![]()
No to není, souhlasím ![]()
No vidíš, mě ani nenapadlo p něčem takovém pátrat. Při dalším těhu možná využiju, uvidíme ![]()
Já bych to asi ukázala na gyndě, určitě ti poradí ![]()
A taky jsem měla piercing v pupíku - už několik let to mám vyndané a ne a ne zarůst, i když bych chtěla
. Takže nebojte, že by vám to zarostlo ![]()
janinkaz píše:
Ahoj zebroA proč ho chceš nachat zarůst? už se nelíbí?
Líbí, ale na plochém břiše
. Já jsem ho teda neměla nikdy ploché, ale teď už by to vypadalo dost blbě
![]()
Ahojky,
/ opravdu toho dnes moc lituji / nechala propíchnout bradavku. Před rokem jsem naušnici vytahla a myslela si, že dírky zarostou. Jenže teď jsem ve 28tt a z jedné dírky mi při zatlačení na prso vytéká tekutinka. Vytéká i z bradavky. Nemáte s tím některá zkušenost třeba i při pozdějším kojení??????
nemáte prosím Vás někdo zkušenost s pircingem v bradavce a následovným kojením? Já jsem si asi před 4 lety z blbosti