Nastřelení náušnic

P.
2302
10.1.09 10:36

Natřelení náušnic

Ahoj, mám 4,5m holčičku. chtěla bych se zeptat, kdy jste nastřelili/píchly vašim dcerkám náušničky? a od kdy lze nastřelovat? je to stejné jako s pícháním? a nevíte, kde se natřelování provádí, taky u pediatra?děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
10.1.09 11:05

ahoj,tak naše malá teda sice náušnice nemá,protože je to divoch a rozhodně by si je vytrhla,ale vím,že nastřelování se provádí převážně v piercingových studiích někdy i ve větších kosmetických,ale u takhle malého mimča bych raději doporučovala nechat propíchnout klasicky u doktora,pokud to nedělá váš pediatr,tak ti určitě vyhoví na chirurgii v nemocnici.a slyšela jsem,že je nejlepší to absolvovat co nejdříve pokud už se pro to rodiče rozhodnou,prý půlroční dítě už se tomu výkonu dokáže dost bránit.Tak ať pochodítě a pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.1.09 11:17

Jééé, to je super téma - to se mi zrovna hodí!!! Čekáme holčičku a taky jí nechci nechat píchnout ouška hned v porodnici, protože co jsem viděla pár holčiček tak to měly šílené - každou dírku jinak vysoko a daleko atd. no šílené!!!

Jinak já osobně mám nastřelených několik naušnic a celkem dost to bolí takže já bych byla asi pro propíchnutí oušek!!!
Naušnice nastřelují skoro v každém zlatnictví, je to chvilička, ale fakt to bolí :wink: :wink: :wink:
Myslím, že je lepší si to nechat propíchnout u nějaké dr. na ušním nebo v nemocnici na ušním-krčním-nosním (ORL). Mamka tam dělala takže já to budu mít po známosti od jedné dr. tady u nás va Zlíně.

• Citovat
  • Upravit
2661
10.1.09 11:30

Já jsem se domluvila s dr. na ORL. Chtěla abychom přišly po prvním očkování. Po třetím měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
10.1.09 11:48

Obvkle se matky shoduji v tom, ze to ma pichnout pediatr co nejdrive, duvod je ten, ze pozdeji by se uz holcicka bala, i kdyby nausnicky chtela.

Me teda miminka s nausnicema nelibej a jestli budu mit holcicku, tak ji zadnou cast tela propichovat nenecham. Samozrejme branit ji nebudu a pocitam, ze kdyz uz ji bude treba 6, tak nastrelovani uz bude v pohode.

Sama jsem mela nastrelenou nausnici (treti) v 15ti a mam tu zkusenost, ze to ani trosicku neboli. Proste cvak a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
10.1.09 12:12

dobré je poptat se své dětské doktorky, ta má propichuje ouška sama a to od 3 měsíců. Říká čím dřív tím líp. Miminko se miň pere a taky si ta ouška tolik netahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
10.1.09 13:55

Před měsícem jsme K. nechali nastřelit ouška u jedné (nejspíš jediné) dětské Dr. v našem městě. Dělá to nejdříve po 1. očkování. Nastřelení proběhlo v pohodě, trochu brečela, protože se lekla zvuku pistole, skoro celé 4 týdny bylo vše ok a pak začlo jedno ouško hnisat. Tak jsme provizorní naušnice vyndali a vyměnili za zlaté a vypadá to, že je vše v pořádku. Chtěli jsme nechat malý dát naušnice, až si sama řekne, bohužel jsem díky babi s dědou a tlaku okolí vyměkla. Vždyť přeci holčička bez naušniček není holčička :evil: Takže, pokud opravdu chcete, aby vaše holčička měla naušničky, tak radši píchnout, když ještě nic nechápe, protože já, když jsem viděla, jak pláče při mačkání hnisu a vůbec nechápe, proč to v těch ouškách najednou má, jsem na sebe moc hrdá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.1.09 14:21

My jsme naší malé nechali nastřelit naušnice u pediatra tak mezi 4.-6.měsícem věku. Všechno proběhlo v pohodě, brečela, ale v té době brečela u doktora vždycky. Jen jsme vylezli z ordinace o ničem nevěděla. Jen je potřeba s náušničkama v oušku občas otočit než se to zhojí. Jinak bylo všechno OK. Nastřelení můžu jen doporučit! Jo, a ty nastřelený náušničky má v ouškách do dnes (je jí 2,5 roku). Přijdou mi bezpečnější než náušničky visací. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.1.09 15:22

Ahoj,
zijeme v Kanade a tady se nausnicky jen nastreluji a po prvnim ockovani.
Dr mi na otazku jestli nam pichne-nastreli nausnicky odpovedela opovrzlive ze to neni lekarsky ukon :roll: a ze tady se to dela v tetovacich salonech a ve zlatnictvi…byla jsem z toho nejdriv v soku-ale asi jako z mnoha dalsich veci ktere se tu proste delaji jinak..
Pro nas s manzelem byl teda mnohem horsi zazitek prvni ockovani,davaji tu hned Prevnar a druhou kombinaci,do kazdeho stehnka jednu injekci-hoodne hluboko,to teda mala brecela hodne dlouho(a ja s ni 8) ) ale po nastreleni brecela cca 4minuty a pak uz se jen smala.Dostali jsme na to desinfekcni vodicku a tou jsem to 2krat denne potirala z obou stran a krasne se to zatahlo a nebyl problem.
Sidlo je taky ,ruce nema chvilku v klidu,ale ma porad ty nastrelene pecky a i kdyz si ted na ne zacla obcas sahat,je opatrna a nemyslim ze by hrozilo vytrzeni :wink:-to tak leda mych nausnic za ktery rve vsi silou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
10.1.09 15:40

Ahoj,

Rozárce nastřelila náušničky dětská dr. (říkala, že zkoušela různé metody a takhle jí přijde nejrychlejší a nejméně bolestivá).

Píchala je po druhé (nebo třetí?) hexavakcíně, což bylo u nás někdy v osmi měsících věku.

Doma v klidu jsem lihovým fixem namalovala na ouška tečky, v ordinaci Rozu zabalila do složené plenky, po:,–(ila na klín a sestřička nastřelila. Asi za dva měsíce jsme nastřelené naušničky vyměnili za naše zlaté.

(Jen jsem se ptala, jestli je důležité, kde přesně ta dírka bude kvůli akupunkturním bodům atd., ale dr. to nijak neřešila a pak jsem si říkala, že by se tím nezabývali asi v žádné ,standardní´ordinaci…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.1.09 18:35

Ahoj, tak my jsme Elišce nechali píchnou osuška po šestinedělí. Taky jsem nechtěla, aby jí to dělali v porodnici a dělala jí to moje teta - zdrav.sestra.
Jenže ouha, naše malá si asi před půl rokem jednu naušničku vyrvala (byla špatně zavřená) a ztratila ji. Zrovna jsme byli u našich a já jí do ouška neměla co dát. Bohžel druhý den byla dírka beze známky vpichu zarostlá.
Teď jí je rok a půl, takže propichování nepřipoadá v úvahu, je to hroznej ďáblík, tak mám strach, takže taky (zatím ale marně) hledám, kde by nám naušničku nastřelili. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
10.1.09 20:15

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Koukni sem :-) je tam i kontakt a můžu doporučit (od nás z deníčku jsme tak byly už tři holky a u všech tří spokojenost)
Nechali jsme nastřelit tedy až o něco později (3r) a naprosto v pohodě, bez hnisání, malá z nich byla nadšená a odpadlo to, čeho jsem se bála u miminka - hnisání, nebo to, že si naušničku někde zachytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.1.09 20:22

Naše malá má nastřelené náušničky od necelých 7 měsíců. V salónech apod. bych jí to nikdy nenechala nastřelit. Dělal to doktor dokonce chirurg 8O :lol: je to fakt rychlovka a podle mě rozhodně šetrnější než píchání. Naše dětská dr. dokonce byla ráda, že jsem to píchání u ní zrušila a sama mi dala kontakt na doktora, který náušničky nastřeluje :) no a jestli holčičkám náušničky sluší nebo ne to je každého věc podle mě jo ale samozřejmě záleží na výběru a jemnosti náušnic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.2.09 01:02

díky za rady ohledně nastřelení. objednali jsme se na pondělí, tak jsem zvědavá :-) joo a objednali jsme se jak tu někdo doporučoval www.nastrelovani-nausnic.webnode.cz

ahoj jana

• Citovat
  • Upravit
2977
8.2.09 01:11

Nepamatuju si přesně v kolikátém měsíci,ale vím, že to bylo po prvním očkování a váhala jsem jestli nastřelit nebo píchat, nakonec jsem se rozhodla pro píchání,kvůli tomu, že se prý po nastřelení hůř hojí.
Nu příště pokud bychom měli holčičku, tak se asi budu znova rozhodovat, jestli to nastřelení nebude šetrnější, ono to píchání asi tak nebolelo, spíš problém byl v tom, že ji museli dlouho držet, aby to píchli a ještě na:,–(ili a zavřeli. A to u dvou uší, takže celkem dlouhá doba a to byl největší kámen úrazu, že se nemohla ani hnout a přitom jí nějací cizí lidé dělali něco ošklivého.
Ale pak jsem ji vzala do náručí a hned se i usmívala.
Prostě chtěla za mnou.
Jinak než jsme to šli píchat, tak jsem si nechala proměřit akupunkturní body, aby jsme se do nějakého netrefili, namalovali jsme tečky a do nich to píchali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí