odsavacka hlenu nabaterie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
25.2.09 13:21

odsavacka hlenu nabaterie

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nektera nemate zkusenosti s odsavackou na baterie. Je pry ticha a hlavne ucinna :) Mame klasickou odsavacku hadickovou, kterou pridelavame na vysavac, ale stejne je to vzdycky desny boj. Neni treba odsavani touto „drahou“ odsavackou lepsi a hlavne rychlejsi? Diky za kazdou odpoved. Eva

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
964
25.2.09 14:08

My jsme zatím měli rýmu jen 1×, ale odsávačku na baterky jsem ocenila. Kdykoliv po ruce (nosila jsem ji i v tašce ven), snadná manipulace a hlavně při použití v noci hlučnost určitě menší než vysavač. Moje sestra, která už má 3letou holčičku ji používala po celou dobu než se malá naučila smrkat a nemohla si ji vynachválit. Pravda - vyšší investice, ale (z mého pohledu) se určitě vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
25.2.09 14:08

ahoj, my máme odsávačku na baterky od LivingLAB. Je tichá a je to s ní rychlý, ale pokud je kluk hodně zahleněnej nepomáhá to. Má tři nástavce - pro malá mimi do 1měs, pak na řídkou rýmu a na „soplíky“. Výhodou je, že se jí kluk nebojí, ba co více, pokud jí zapnem a dáme mu jí do ruky je v sedmým nebi. Je excelentní na mléčné soplíky. Při velký rýmě jsme pořídili i tu na vysavač, ale tu malej nesnáší úplně. Jinak máme i tu hadičkovou, kterou jsme občas použili. Spíš ale při rýmě jsme kapali nasivin a pročišťovali mořskou vodou a libenarem. Taky větráme a věšíme mokrý prádlo, aby měl aspoň 60% vlhkost. Libenar a vlhko máme i jako prevenci a zatím se to osvědčilo, protože měl rýmu za 8 měsíců jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.2.09 14:41

juj 1200,–??? No znělo to skvostně, ale tak moc ji asi zase nepotřebujem. Vystačili jsme s obyč. z lékárny za cca 16kč.Jo kluci řvali jak zvířátka, ale bylo efektivní po získání malinko zručnosti i rychlí. Trauma rozhodně nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.2.09 16:30

My mame Cleanoz a jsem fakt spokojena :wink: Pri pouzivani nerve a obcas si s ni i hraje :roll: Vozim ji vsude sebou..
Ale je fakt, ze jsem s ni odsavala zatim jen „pseudo“ rymu, Domca jeste nebyl nemocny, takze uvidime, az nebude moct v noci spat rymou, jestli zafunguje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.09 20:53

Vypadá to zajímavě… Až na tu cenu, za 600,– bych do ní asi šla… No aspoň mi už nepřipadá tak drahá ta na vysavač :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
25.2.09 21:32

Zkus aukro.cz, tam se občas něco objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
25.2.09 21:42

Ahoj my mame taky Cleanoz a jsme moc spokojení. Malá je už skoro tři měsíce permanentně zahleněná a tak odsáváme skoro pořád. Je opravdu tichá a malá se jí nebojí. Dám jí ji občas do ručičky a ona sama si ji dává do nosíku a pak pěkně drží, ví, že jí to pomůže.
Investice hrozná, ale protože jsme zatím v malém bytě a máme tři děti, tak odsávat v noci s odsávačkou na vysyvač opravdu nelze, jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.2.09 22:34

ja teda za sebe musim rict ze ne… meli jsme ji a dali pryc … na velkou rymu opravdu nestaci, takze radsi tu na vysavac .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.3.09 13:51

Odsávačka

Ahoj,
malá dostala minulý týden poprvé opravdovou rýmu, tak jsem se tady od vás nechala poučit, „nasála“ potřebné informace a dneska jsme pořídili odsavačku na vysavač Baby-Vac 2 (je to prý inovace původního Baby-Vacu). Do dnešního dopoledne jsme Mirince odsávali rýmu takovou tou hadičkovou odsavačkou a bylo to utrpení pro nás pro všechny (nejvíc asi pro malou). Hned jsme Baby Vac vyzkoušeli a já jsem prostě absolutně nadšená! Mirinka si jí dokonce sama dávala do nosánku a konečně u toho netropila šílené scény a hlavně - to, co z ní vyšlo bych z ní já sama nikdy nedostala!
Musím vám poděkovat , protože nebýt vašich zkušeností, které jste tu napsaly, asi bych do toho ze strachu nikdy nešla. (Asi jsem už praštěná, ale já mám z toho fakt radost :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí