HRAČKY vlastní výroby pro děti od půl roku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
30.6.05 15:30

HRAČKY vlastní výroby pro děti od půl roku

Maminky, jak všechny víme, hračky na našem trhu jsou stráááášně drahé a naše drobky stejnak moc dlouho nezajímají, proto bych chtěla tímto tématem nabádat ty z Vás, které jste přišli na nějaký ten nápad, jak si zábavnou hračku doma vyrobit. Hlavně aby dělala co nejvíc randál…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
30.6.05 16:03

:D tak první co mě napadlo - navázat plechovky na provázek - to by dělalo randál zaručeně a možná by se to i líbilo :D :D :D
Ale taky budu ráda za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.6.05 16:15

Ahoj my jsme měli nejvěší úspěch s 0,5l lahví od Topicu.Nasypala jsem do ní dřevěný korálky, táta Bivoj nahřál a utáhl víčko a rambajs 1. kategorie byl na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.6.05 16:54

U nas prave probiha rambajz s nerezovejma miskama na dlazbe :D a myslim, ze jim vubec nevadi, ze to nejsou hracky. Vytahly si je ze skrinky v kuchyni, o to je ta radost jeste vetsi :P
Jinak jak uz psaly holky do pet lahve, krabicky…cehokoli…cokoli co chrasti, od jemneho pisku, pres hrach a cocku az po treba sroubky a maticky :wink: Hlavne aby se to nedalo prckem otevrit.
Pro jemne chrasteni siju z latky a vatelinu jednoduche tvary a dovnitr davam rolnicku nebo malou krabicku s koralky, ryzi…apod. Fantazii se meze nekladou :P
Dalsi diskuze by mela byt o funkcnosti spuntu do usi a kvalitni cokolade na nervy, ale co by clovek pro deti neudelal, ze :P
Jen tak na okraj…vite, ze rodice deti hrajicich na housle se dozivaji nizsiho veku dokonce o nekolik let nez rodice nehudebnich deti 8O

Monca a moncicaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
1.7.05 07:46

Krabička od vlkých ubrousků Pampers a do ní hadříky - lze donekonečna vytahovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.7.05 08:13

to se mi líbí, skusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.7.05 10:00

Nám se někde ztratila malinká ponožka (samozřejmě jen jedna) ,tak jsem druhou naplnila sójovými boby,zašila,vyšila očička ,ouška ,nosík a vzniklo z toho něco jako kočka ,malá si stím strašně ráda hrála (možná tam ta sója i naklíčila ,když ji i žužlala -nevím nezkoumala jsem to).
 Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.05 10:03

taky dobré

• Citovat
  • Upravit
945
1.7.05 10:18

To je fakt výborná diskuse. Díky za nápady.
Já jsem svoji kreativitu zatím vrhla jen na předělávání hnusnejch chrastítek, ktetá jsme dostali darem od příbuzných - potahuju barevnejma látkama (nejelpší je úplet ze starých triček) a našívám různé výstupky a poutka a tkaničky a vytvářím tak chastící „multižužlátka.“ Zatím to má úspěch.
 Lola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.05 12:01

dobré je dát rolničku do vnitřku od kindervajíčka a to znacpat do nějakého tvaru z látky i s výplní. Něco, co by se třeba dalo držet v ruce a dítko s tim mohlo lomcovat. DObré je taky udělat něco se suchým zipem, ten má u mojeho synka úspěch, dělá totiž pěknej praskací zvuk. A nebo taky jde do nějakýho tvaru z látky místo molitanu nacpat zmuchlaný ifelit, nebo nějakej tvrdší celofán, co dělá rambajs. Třeba od obalů z vlhč. ubrousků na zadek. Když je to v látce, nedá se o to poranit, nebo z toho slízat barvu, zato to dělá zvuky. něco podobnýho jsem viděla v krámě prodávat za těžkej pěníz.

• Citovat
  • Upravit
3417
1.7.05 13:14

Tak mě napadlo, že by šel udělat maňásek z kuchyňské chňapky - něco na ni našít. Oči z nitěných knoflíků na cíchy, uši a pusa z kousku látky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.7.05 21:57

Tak jsem téma hraček na diskuzi nosila v hlavě pár dní a koukám, že než jsem se dostala k založení, byla Wiera rychlejší :lol: Vyrábíte si hračky i ze dřeva? Nevíte někdo, čím dřevo nejlépe namořit nebo nalakovat na barevno? Ale tak aby se to neoloupalo, vím, že nezávadný je Balakryl, ale představovala jsem si spíš něco jako mořidlo a přes to bezbarvý lak, jako se používá na hračky, co se dají koupit normálně v krámě (třeba ta dřevěná chrastítka).
Já zatím šiju panenky - mají úspěch a berušky i u dospěláků :-D Kdybyste někdo chtěl vědět kam na ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.7.05 21:59
Pimpa píše:
Tak mě napadlo, že by šel udělat maňásek z kuchyňské chňapky - něco na ni našít. Oči z nitěných knoflíků na cíchy, uši a pusa z kousku látky......

Pimpo, já bych to radši vyšila… Přeci jenom některé děti (třeba to naše :-D) jsou dost nenechavé a co není dost pevné ukosnou nebo utrhnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
1.7.05 22:18

Dianko dle libosti :D . Ale pro velmi velmi nenechavé děti se dají koupit velmi velmi kvalitní režné nitě :D . Vím to, protože je prodáváme.

Jo a ty barvy. Když se zeptáš v obchodě na ekologické barvy, nebo na barvy vhodné na dětské hračky, tak ti poradí. Jen tak z hlavy - vodou ředitelné barvy Dufa (přehlasované u) - je to lazura, takže struktura dřeva zůstane vidět. Tvrdý lak přes to nevím, ale určitě něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
1.7.05 23:07

Diky za napady…-)
Dianko, zaujalo me, ze sijes panenky. Chtela jsem nasemu spuntovi nekde sehnat hezkeho latkoveho panacka, kdyz je kluk, tak to neznamena, ze by nemohl mit panenku, ze? :-) Nemas nejaky tip, navod, fotku? (I kdyz nevim nevim,jak to zvladnu, jarni fusak „siju“ jeste ted, chi)
Diky
 Snehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat