Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, potřebuju zjistit jestli se kočárek Slalom Pro vejde do Fabie(ne kombi). Nemám s trojkolkou zkušenosti, ale moc se mi líbí - hlavně to otočné kolečko. Naučily jste se s ním jezdit brzy? Jde mi o nájezdy na chodník, MHD atd. Děkuji moc za odpověď.
P.S. Jestli víte, kde ho mají ve Zlíně nebo někde blízko, budu taky ráda za tip. Ještě jednou dík.
Ahoj Vendelin, tak s trojkolkou, s zadnou, ani s Jane zkusenosti nemam, ale nase auto je taky Fabie a ted resim koupi kocarku a je to docela horor, protoze ten kufr je fakt sila. Na netu jsem nasla rozmery slozeneho kocarku Jane Slalom Pro: Rozměry při složení: 50×85×63 cm
Nas kufr ma sirku max. 60 cm, delku asi 95 cm a hloubku max. 40 cm, je to tam ale zkoseny.
Nemam moc predstavivost, ale rekla bych, ze se tam nevejde nebo budes muset sundat kolecka. Snad ti nekdo poradi lip, taky by me to zajimalo. A kdyby mel nekdo tip na nejaky kocarek pro mimi od narozeni, co se ve slozenem stavu vejde do kufru Fabie, tak sem s nim. U me to teoreticky zatim vychazi jen na Deltim Voyager 005 (mam limit 10000). Diky
Ahojky Helen.
Já mám 3kolku DRIVER XL, je už od narození (hluboká korbička), dá se předělat na sporťák anebo se na něj dá přidělat autosedačka. Je skládací tím způsobem, že se „odcvakne“ korbička a zbytek se složí. Mám Felicii a do kufru se mi vejde úplně v pohodě, vejde se i do Fabie (máme to vyzkoušené). Jen se pak nevejde moc lidí do auta - na přední sedačce autosedačka s mimi a na zadní je korbička, vedle ní se vejde max.1 osůbka. Anebo autosedačka na zadní sedadlo, vedle se vmáčkou 2 štíhlejší osoby a na přední korbička. Tohle je sice trochu komplikovanější, jinak jsem s kočárkem moc spokojená. Jukni na http://www.babydirekt.cz/…iver3xl.html
Kdyby jsi chtěla víc info, tak napiš.
Lenka
Leni, dík, ale u nás je problém, že vepředu je airbag, který nejde vypnout, takže autosedačka musí být vzadu a korbička by tedy musela být vedle autosedačky na zadním sedadle? To už by se nám tam ale fakt nic a nikdo nevešlo. Já právě potřebuju, abych všechno nacpala do kufru ![]()
Asi by se korbička na zadní sedadlo vešla, ale nevím, nezkoušela jsem to. V létě jsme byli s malým u moře, jeli jsem jen 2 a mimi a bylo to děsný narvat věci do auta. V kufru spodek kočáru, vepředu korba a na ní nacpaný tašky. Takže budu hledat nějaký nový na cestování autem, protože jinak je kočár super.
Lenka
My jsme si tu Fabii pořídili, protože jsme si mysleli, že budeme ještě nějakou dobu dva a pro nás to bude stačit, teď toho docela lituju. Předtím jsme sice měli Felicii combi, ale předělanou na plyn, takže taky nic moc místo. Já ještě ke všemu neřídím, takže budeme jezdit vždycky min. 2 dospěláci. Nejvíc budeme jezdit k oboum rodičům, kteří nebydlí u nás ve městě a ty nás vždycky tak napakujou.. (což jsem moc ráda, akorát těch x tašek nevim kam dáme). No uvidíme, ale jestli budeme mít do budoucna ještě jedno mimčo, jako že asi ano, tak budeme muset mít nový auto ![]()
Tak tatínek provedl test - půjčil si Jane Slalom ve V&V a vyzkoušel ho tam nacpat. Buď se musí kočár postavit na bok a v autě se musí oddělat takové to horní plato anebo se dá položit i naležato, ale pak se zase musí oddělat kolečka. Kolečka se ale prý oddělávají lehce Tak musíme doufat, že Slalom Pro bude stejně skladný ( nebo lepší
)
Kočár Slalom Pro se nabízí podle katalogu v 6 barvách (Stylon, Dark blue, Light darks, Retro classic, Red bright, Fragments). Mě podle těch katalogových obrázků asi nejvíc zaujala ta „Retro classic“. Jaké barvy jste volily vy ?
Holky prosim nevite nekdo rozmery vysky jane slalom pro ve slozenem stavu,ale bez kolecek?S koleckama je to 50×85×63,ale to se mi na vysku do kufru nevejde.Mame sportak,takze potrebuju aby sel slozit co nejvic naplacato
Diky za kazdou odpoved.Eva