kočárek tandem

766
27.2.06 10:38

kočárek tandem

Dobrý den maminky mám k vám prosbu.Mám ročního syna a v červenci nám k němu přibude sourozenec.Potřebovala bych radu ohledně tzv. kočárků tandem,kdy mimi je v zadu a starší v předu. :roll: Nikdy mě tyto kočárky nezajímaly a tak o nich vůbec nic nevím.Potřebuji doporučit značku se kterým jste byly třeba spokojené a se kterým bych zvládla jezdit i v zimním období,máme tu hromady sněhu na chodnících a tak malá kolečka se tu moc neuchytí.A ještě prosba jsou některé kočárky vzadu už s korbičkou (taškou)nebo ji budu muset shánět zvlášt,ale kde? :roll: Moc děkuju za rady.

Andynka a Vetřeleček 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
174
27.2.06 10:43

Ahojky,

mrkni na Jané - prý budou mít v nové kolekci. Viděla jsem obrázek a je super.

Nina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
27.2.06 11:07

Dobré kočárky jsou také Peg pérego, tandemy dělají také. Podívej se na www.malli.cz. Měla bys tam najít veškeré info a pokud ne, dostaneš rychle odpověď na dotaz mailem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.2.06 11:48

Ahojky,

já měla Cam Trolley a byla jsem naprosto spokojená. Možná ale nemá tak veliká kola do sněhu, ale já jsem s ním v zimě jezdila i ve sněhu (sice ne ve hromadách, bydlíme v Praze) a v pohodě.
Do tohoto kočárku lze koupit tašku na mimi, myslím, že jich je na trhu dostatek, v obchodě Ti jistě rádi poradí (já jsem ji ale nekupovala).

Jinak Jané je krásný a úžasně se s ním jezdí, ale ta cena!!! :roll:
S Trolley jsem byla moooc spokojená a vřele doporučuju.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.2.06 11:55

Na tema tandem tu uz probehlo nekolik diskusi, dam ti odkazy.
Jinak my mame tandem Jane a je super - malou v nem vozime bez problemu a bez tasky od narozeni.

http://emimino.cz/modules.php?…

Takhle narychlo jsem toho vic nenasla :) Ale snad to bude stacit.
 Lesina

PS: A gratuluju, i kdyz se to nezda, je takhle maly vekovy rozdil fakt bezvadny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
27.2.06 12:00

tandem

Holky jste moc hodné a díky za rady.Jané se mi líbí,ale ta cena je vysoká.Peníze by na něj i byly ,ale zdá se mi zbytečné dát tolik za tenhle kočár,když prodávat bych ho potom mohla za pár kaček.Rozumná cena by pro mě byla tak kolem 7tisíc. :roll:

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.2.06 12:08

Andynko, ani nevis, jak ti rozumim… Cena za Jane je fakt desna - ale ja ji po dlouhem vahani dala a jsou to dobre investovane penize. Fakt.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
27.2.06 12:30

tandem

Lesino ještě to pořádně promyslím,taky potřebuji kočár se kterým bude dobrá manipulace a vidím,že Jané hodně chválí.Zkusím ho sehnat třeba z druhé ruky úplně by mi stačil.Nový nepotřebuji,ale sehnat je takhle je skoro nemožný jsou okamžitě pryč.Koukám,že máš dětičky taky za sebou u nás to tedy plánované nebylo,ale tohle mímo se tak nějak rozhodlo samo.Hlavu si z toho ted už nelámu a dokonce se začínám i těšit.Ja mi jasný,že se z toho asi picnu,mamku u sebe nemám a tak to budu muset všechno zvládnout sama.

Andynka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
27.2.06 12:33

Tak tohle jsem resila nedavno a ted jsem o neco chytrejsi. Zalezi na tom jakou mas silu. Pokud jsi hubena a nechces se moc nadrit, tak urcite kup Jane. Jdou sehnat i z druhe ruky. Ostatni kocaruky jsou opravdu tezke a vetsinou si pripadas jakobys ridila tank i bez snehu. Jinak jsem videla a zkousela Peg-Perego a ten byl ve sve kategorii nejlepsi.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.2.06 12:50

Jane se v pohode ridi i jednou rukou :) A to i kdyz mam velky a tezky deti.
Byli jsme s nim i na Pradedu, odjezdil s nami celou dovolenou v Jesenikach - nijak ho nesetrime ani ve snehu ani v terenu - a dobry.
L.
Jen ta udesna cena :(:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 13:01

Ahoj, mozna budu mimo misu, ale chodim tady okolo bazarku a za vylohou maji tandem CAM tmave modry s jemnym bilym vzorkem za 3.200,– Kc. Ten bazar je ve Veletrzni ulici v Praze 7 pod krizovatkou Veletrzni/Dukelskych Hrdinu. Treba se to nekomu sikne. Osobne s tandemi zkusenosti nemam, takze bohuzel neporadim. Hanka

• Citovat
  • Upravit
Missorka
27.2.06 13:07

Andy,

a co mírně jetej Jané za desítku ;-) (i s autosedačkou cvakací…)?

• Citovat
  • Upravit
766
27.2.06 13:14

tandem

Missorko já jsem tu už psala,že by mi jetej vůbec nevadil.Jen když aspon nějakou tu korunku ušetřím.Vždyt výdajů máme už takhle dost. :roll: Bydlím kousek za Prahou ,nevím kde ty.Klidně bych se dojela na něj podívat.Nebo stačí foto mailem.A auto sedačku(vajíčko) také zatím nemám.Tu po Tobiáškovi jsem darovala v ten měsíc kdy jsem otěhotněla,ale to jsem nevěděla.Tak mi dej když budeš chtít vědět.
Andynka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.2.06 13:17

Peto, dobry ;)
Taky me to napadlo - ale co kdyby Tonka? :lol: :lol: :lol:
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
27.2.06 13:33

tandem

Hanko nevím,ale mě se zrovna ten od Camu nezamlouvá.Jde hlavně o ta kolečka,nám tu zříktka upravují chodníky a občas mám co dělat tu projet i s normálním kočárem s velkými koly. :cry: A ten Cam je má jako golfky ,asi bych se z toho v zimě zbláznila.
Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4