Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky mám k vám prosbu.Mám ročního syna a v červenci nám k němu přibude sourozenec.Potřebovala bych radu ohledně tzv. kočárků tandem,kdy mimi je v zadu a starší v předu.
Nikdy mě tyto kočárky nezajímaly a tak o nich vůbec nic nevím.Potřebuji doporučit značku se kterým jste byly třeba spokojené a se kterým bych zvládla jezdit i v zimním období,máme tu hromady sněhu na chodnících a tak malá kolečka se tu moc neuchytí.A ještě prosba jsou některé kočárky vzadu už s korbičkou (taškou)nebo ji budu muset shánět zvlášt,ale kde?
Moc děkuju za rady.
Andynka a Vetřeleček 21tt
Ahojky,
mrkni na Jané - prý budou mít v nové kolekci. Viděla jsem obrázek a je super.
Nina
Dobré kočárky jsou také Peg pérego, tandemy dělají také. Podívej se na www.malli.cz. Měla bys tam najít veškeré info a pokud ne, dostaneš rychle odpověď na dotaz mailem. ![]()
Ahojky,
já měla Cam Trolley a byla jsem naprosto spokojená. Možná ale nemá tak veliká kola do sněhu, ale já jsem s ním v zimě jezdila i ve sněhu (sice ne ve hromadách, bydlíme v Praze) a v pohodě.
Do tohoto kočárku lze koupit tašku na mimi, myslím, že jich je na trhu dostatek, v obchodě Ti jistě rádi poradí (já jsem ji ale nekupovala).
Jinak Jané je krásný a úžasně se s ním jezdí, ale ta cena!!! ![]()
S Trolley jsem byla moooc spokojená a vřele doporučuju.
Smokie
Na tema tandem tu uz probehlo nekolik diskusi, dam ti odkazy.
Jinak my mame tandem Jane a je super - malou v nem vozime bez problemu a bez tasky od narozeni.
http://emimino.cz/modules.php?…
Takhle narychlo jsem toho vic nenasla
Ale snad to bude stacit.
Lesina
PS: A gratuluju, i kdyz se to nezda, je takhle maly vekovy rozdil fakt bezvadny!!!!
Holky jste moc hodné a díky za rady.Jané se mi líbí,ale ta cena je vysoká.Peníze by na něj i byly ,ale zdá se mi zbytečné dát tolik za tenhle kočár,když prodávat bych ho potom mohla za pár kaček.Rozumná cena by pro mě byla tak kolem 7tisíc. ![]()
Andynka
Andynko, ani nevis, jak ti rozumim… Cena za Jane je fakt desna - ale ja ji po dlouhem vahani dala a jsou to dobre investovane penize. Fakt.
L.
Lesino ještě to pořádně promyslím,taky potřebuji kočár se kterým bude dobrá manipulace a vidím,že Jané hodně chválí.Zkusím ho sehnat třeba z druhé ruky úplně by mi stačil.Nový nepotřebuji,ale sehnat je takhle je skoro nemožný jsou okamžitě pryč.Koukám,že máš dětičky taky za sebou u nás to tedy plánované nebylo,ale tohle mímo se tak nějak rozhodlo samo.Hlavu si z toho ted už nelámu a dokonce se začínám i těšit.Ja mi jasný,že se z toho asi picnu,mamku u sebe nemám a tak to budu muset všechno zvládnout sama.
Andynka ![]()
Tak tohle jsem resila nedavno a ted jsem o neco chytrejsi. Zalezi na tom jakou mas silu. Pokud jsi hubena a nechces se moc nadrit, tak urcite kup Jane. Jdou sehnat i z druhe ruky. Ostatni kocaruky jsou opravdu tezke a vetsinou si pripadas jakobys ridila tank i bez snehu. Jinak jsem videla a zkousela Peg-Perego a ten byl ve sve kategorii nejlepsi.
Terik
Jane se v pohode ridi i jednou rukou
A to i kdyz mam velky a tezky deti.
Byli jsme s nim i na Pradedu, odjezdil s nami celou dovolenou v Jesenikach - nijak ho nesetrime ani ve snehu ani v terenu - a dobry.
L.
Jen ta udesna cena ![]()
![]()
Ahoj, mozna budu mimo misu, ale chodim tady okolo bazarku a za vylohou maji tandem CAM tmave modry s jemnym bilym vzorkem za 3.200,– Kc. Ten bazar je ve Veletrzni ulici v Praze 7 pod krizovatkou Veletrzni/Dukelskych Hrdinu. Treba se to nekomu sikne. Osobne s tandemi zkusenosti nemam, takze bohuzel neporadim. Hanka
Andy,
a co mírně jetej Jané za desítku
(i s autosedačkou cvakací…)?
Missorko já jsem tu už psala,že by mi jetej vůbec nevadil.Jen když aspon nějakou tu korunku ušetřím.Vždyt výdajů máme už takhle dost.
Bydlím kousek za Prahou ,nevím kde ty.Klidně bych se dojela na něj podívat.Nebo stačí foto mailem.A auto sedačku(vajíčko) také zatím nemám.Tu po Tobiáškovi jsem darovala v ten měsíc kdy jsem otěhotněla,ale to jsem nevěděla.Tak mi dej když budeš chtít vědět.
Andynka ![]()
Hanko nevím,ale mě se zrovna ten od Camu nezamlouvá.Jde hlavně o ta kolečka,nám tu zříktka upravují chodníky a občas mám co dělat tu projet i s normálním kočárem s velkými koly.
A ten Cam je má jako golfky ,asi bych se z toho v zimě zbláznila.
Andynka